Smart-TV / IOS / Android / InfomirMAG / WebTV

Via de KoersInfo Portal kijkt u op elke tablet , telefoon of televisie, waar en waneer u maar wilt. Naast de IOS en Android ondersteuning, zijn een groot deel van de smart-TV’s al geschikt voor gebruik van het portal. Tevens biedt Koers-Info de portal aan via onze website. Indien uw tv niet geschikt is, kunt u overgaan op de aanschaf van een Infomir MAG streambox die u eenvoudig aansluit op uw televisie. 

Platform ondersteuning

De onderstaande lijst geeft aan welk platform momenteel door ons ondersteund is en welke platformen er binnenkort bij zullen komen

Het Koers-Info platform maakt het mogelijk om EPG informatie te verkrijgen over de koersen. Elke uitzending zal worden voorzien van een EPG ( Electronic Program Guide). Dit geeft u een uitgebreid overzicht van de koerstijden per kanaal. 

Naast de live TV zal KoersInfo starten met uitzending gemist. Deze dienst is bepaalde pakketten inbegrepen. Het Uitgebreide pakket zal u de mogelijkheid geven om:

  • Uitzendingen een jaar lang terug te kijken. (onder constructie)
  • Interviews van de baan terug te kijken
  • Voorbeschouwingen met Eurosport Commentator Rogier Dekker 
  • Vlogs volgen (onder constructie)
  • Extra Race TV Kanalen
  • Radio luisteren
  • en nog veel meer.

KoersInfo biedt de diensten aan in verschillende vormen om zo de beste aansluiting te vinden bij u. 

KoersInfo biedt bij invoering van een kortingscode: 1 maand vrijblijvend op proef. 

Applicatie en Streambox licentie

Voor de streambox van MAG Infomir heeft u geen licentie nodig. Deze zit inbegrepen in uw streambox. Voor de applicaties op uw Smart-TV, LGWebOS, IOS en Android heeft u wel een licentie nodig. Deze dient u eenmalig aan te schaffen voor uw apparaat.   Een licentie aanschaffen kan in de webshop.

De licentie is apparaat gebonden. Deze kunt u in de store kopen van uw leverancier (Playstore / Apple Store), of u kunt deze via deze website bestellen

MAG Streambox aanschaffen

Wij kunnen voor u een streambox aanschaffen. Kijk hiervoor in onze webshop !